Honlapunk azért használ cookie-kat, hogy fokozza az Ön számára nyújtott élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. Adatvédelmi nyilatkozat Elfogadom
Produse Meniu

Top EU line

Plată și livrare

Opţiuni de plată:

Ramburs: În cazul în care produsul se va livra de către un serviciu de curierat, suma finală a comenzii o vei achita în numerar, către agentul serviciului, la preluarea produsului.

Plătiți cu card bancar online: Utilizatorul poate aranja valoarea comenzii prin intermediul unui sistem de plată online cu un card de credit.

Titularul contului: Online Trading Solutions s.r.o.

Informații privind livrarea: GLS Romania

Modalitatea de livrare și de achitare poate fi aleasă pe pagina centralizatoare a comenzii, aici vor fi indicate și costurile cu livrarea.

În cazul în care în magazinul web apar greșeli sau deficiențe, la produs, sau la prețul acestuia, ne menținen dreptul la corectări. În aceste cazuri, după sesizarea greșelii, respectiv după modificarea adusă, îl vom informa imediat pe cumpărător despre noile date. Cumpărătorul, ulterior acestora, va putea să-și reconfirme comanda, sau există posibilitatea ca oricare dintre părți să renunțe la contract.

  1. Suma finală de plată va conține toate cheltuielile, în baza centralizatorului comenzii și a răspunsului de confirmare. Factura va fi inclusă în colet. Utilizatorul are obligația de a inspecta coletul, la predarea acestuia, în fața agentului serviciului de curierat, și, dacă sesizează faptul că pachetul a suferit eventuale vătămări, are obligația de a solicita întocmirea unui proces verbal, iar în cazul unor vătămări a pachetului nu are obligația de a prelua pachetul. Reclamațiile ulterioare, lipsite de procesul verbal menționat, nu sunt luate în considerare de către Furnizor!