Honlapunk azért használ cookie-kat, hogy fokozza az Ön számára nyújtott élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. Adatvédelmi nyilatkozat Elfogadom
Produse Meniu

Top EU line

Utilizare

Mai mult ca sigur că și tu ai visat să ai niște dinți de un alb imaculat, așa cum au doar starurile de la Hollywood .

Acum și tu poți să ai dinți de un alb imaculat, cu ajutorul noii generații de aparate pentru albire dentară BrightWhite, fără peroxizi, destinate utilizării la domiciliu.

Rezultatul final este același ca și când albirea ar fi fost efectuată într-un cabinet stomatologic. Cu BrightWhite însă, efectul este realizat prin utilizarea unor substanțe cosmetice naturale, într-o manieră sigură și fără dureri.

 
 

De ce albirea dentară, fără peroxizi, este un procedeu bun, de ce recomandăm albirea dentară la domiciliu?

Albirea dentară BrightWhite, la domiciliu și fără peroxizi, se recomandă în special persoanelor cu gingii și dinți sensibili. Neexistând efecte secundare neplăcute, așa cum se întâmplă în cazul utilizării albirii cu peroxizi, nu trebuie să ne temem deci de apariția sensibilității dentare, a eritemului, iritațiilor și sângerărilor. Toate aceste efecte nedorite pot fi evitate prin folosirea sistemului de albire Bright White la domiciliu, pentru un zâmbet strălucitor de alb, similar celui obținut prin utilizarea peroxizilor!

Un argument în plus în favoarea utilizării sistemului de albire la domiciliu BrightWhite este eficiența sa în raport cu costul - este cunoscut faptul că medicina dentară nu este una ieftină, timpul și munca implicate în procesul de albire a dinților putând duce la costuri ridicate ale intervențiilor stomatologice. Acestea pot fi evitate prin simpla utilizare a sistemului BrightWhite! Acest lucru nu implică, desigur, evitarea vizitelor la stomatolog, deoarece îndepărtarea tartrului dentar este indispensabilă pentru obținerea unor dinți albi și sănătoși. Cu ajutorul sistemului de albire, la domiciliu, BrightWhite, putem să ne asigurăm un zâmbet perfect, de un alb strălucitor, în timp ce ne uităm la televizor sau ascultăm muzică, stând comod pe canapea.

Substanța activă:

 
   

Utilizarea sistemului de albire dentară BrightWhite este 100% sigură.

Substanța componentă principală este perboratul de sodiu monohidrat, din care, sub acțiunea luminii LED se eliberează oxigen activ. Oxigenul, penetrând micro canalurile smalțului, albește smalțul dentar.

Acțiunea este deci una de oxidare, nu de coroziune a smalțului, așa cum greșit s-ar înțelege.

Cum funcționează albirea dinților?

Utilizarea sistemului de albire dentară BrightWhite, la domiciliu, este foarte simplă și comodă. Gelul de albire este plasat în mulajul pentru dinți, o utilizare pe atât de simplă cât și confortabilă, adăugăm gelul în mulaj și procesul de albire deja începe! După toate acestea, poziționăm dispozitivul, împreună cu lampa LED, în gură și ne așezăm confortabil pentru următoarele 20 de minute. Mulțumită noii lămpi cu 32 LED-uri, vom obține un rezultat spectaculos.

Pentru efectuarea tratamentului sunt necesare 20 de minute, pentru fiecare aplicare, iar deja după prima utilizare, dinții vă vor fi mai albi cu 4-6 nuanțe. Albirea completă necesită 10-20 de tratamente, acest lucru depinzând de setul comandat, frecvența utilizării dispozitivului și obținerea culorii albe dorite. La finalizarea procedurii de albire a dinților (10-20 de tratamente), aceștia pot fi chiar cu 12-14 nuanțe mai albi, și pot să devină chiar mai albi decât culoarea naturală a dinților. Toate acestea într-un mod delicat, astfel încât dinții nu vor deveni sensibili după procedura de albire.

Este recomandat ca procedeul de albire a dinților să fie repetat la fiecare 3-4 luni, pentru menținerea culorii.  Desigur, și stilul de viață influențează într-o măsură considerabilă rezistența în timp a culorii și timpul necesar recolorării dinților. Este recomandată evitarea sau consumul moderat de băuturi colorate (exemplu: Cola), de vin roșu, de cafea, de alimente puternic colorate (cu un conținut de colorant chimic), și țigări. 
 
 
 
După tratamente nu este permis să mâncați, să fumați pentru cel puțin 3-4 ore, iar pentru o perioadă de 48 de ore, după tratamente, nu aveți voie să consumați alimente și băuturi colorate.

Cum funcționează remineralizarea?

Din set mai face parte și un Gel de remineralizare, care se va utiliza ulterior albirii dinților, de cel mult de două ori pe săptămână. Acest gel asigură aportul substanțelor minerale, necesare dinților. Dozarea gelului remineralizant (gelul de culoare albastră) este foarte simplă. Pune câte o picătură, pentru fiecare dinte, în mulajul inferior și cel superior, la o distanță de circa 0,5 cm. Ai grijă să nu aplici prea mult gel în mulaje, deoarece se poate scurge. Așează mulajele pe dinți, păstrândul-le pentru 4-5 minute, după care le vei scoate dar nu vei clăti gura. Îți recomandăm ca gelul remineralizant să-l utilizezi înainte de culcare, după ce ai albit dinții, astfel gelul poate acționa pe durata întregii nopți, atingând un maxim de efect.Gelul remineralizant se va folosi maxim de 2 ori pe săptămână!

Timpul necesar tratamentului diferă în funcție de gradul de colorare al dinților, dar, în general, pentru obținerea unui zâmbet de un alb strălucitor, sunt suficiente 10 utilizări sau chiar mai puține de atât. Rezultatul este diferit la fiecare, deoarece fiecare persoană are o altă structură dentară, însă în general, după un tratament complet veți avea dinți mai albi cu 12-14 nuanțe.

Acest produs este recunoscut pe plan profesional și dispune de înregistrare CPNP al Uniunii Europene, precum și de Evaluare de siguranță.


Este timpul să îți schimbi modul de viață și să ai încredere în tine, atât la locul de muncă, cât și în viața personală. Realizează-ți visul, având un zâmbet de un alb strălucitor, așa cum întotdeauna ți-ai dorit! Folosește sistemul de albire al dinților, la domiciliu, BrightWhite, pentru un zâmbet de un alb strălucitor, deoarece un zâmbet sănătos reprezintă o investiție pe termen lung!